Afspraak maken – Huisartsenpraktijk de Kompe – Gorredijk
Huisartsen Gorredijk
Huisartsenpraktijk de Kompe Burg. Selhorststraat 12 8401PA Gorredijk

Afspraak maken

Let op onze beltijden zijn per 1 juni 2024 veranderd!

U kunt voor vragen of het maken van een afspraak de praktijk bellen op werkdagen bij voorkeur tussen 08.00 en 10.00 uur en tussen 13.00 tot 15.00 uur

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Laboratorium (bloed)onderzoek

Voor een bloedonderzoek kunt u terecht bij:

  • De Skáns; Loaijersstrjitte 2 te Gorredijk – aanwezigheid huisartsenlab (dinsdag en donderdag 08.00 uur  – 08.30 uur)
  • Ziekenhuis Tjongerschans te Heerenveen (dagelijks, tussen 08.00 uur – 16.00 uur)

Urineonderzoek

Ochtendurine kan tot 10.00 uur ingeleverd worden bij de balie in een speciaal daarvoor bestemd potje. Graag met vermelding van uw naam, adres, geboortedatum en klachten. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur mag u zelf bellen voor de uitslag.

Diagnostisch onderzoek valt niet binnen de basis huisartsenzorg.

Dit betekent dat kosten voor deze onderzoeken binnen uw verplicht eigen risico vallen.