Klachten – Huisartsen de Kompe Gorredijk – Gorredijk
Header afbeelding
Huisartsen de Kompe Gorredijk
Burgemeester Selhorststraat 12 8401PA
Gorredijk

Klachten

Een klacht, niet tevreden over onze zorg, en dan…

Wij doen ons uiterste best om u respectvol en zorgvuldig van dienst te zijn bij gezondheidsproblemen. Soms gaat er toch iets mis en bent u niet tevreden. Het kan zijn dat u een klacht hebt over de praktijk of de medewerkers.
Wanneer u niet tevreden bent over onze zorg, horen wij dat graag rechtstreeks van u. U kunt ook onderstaand formulier invullen en via mail/post bij de Kompe bezorgen.
Graag krijgen we de gelegenheid om met u contact op te nemen en over de kwestie te spreken. Wellicht kan uw onvrede op die manier worden weggenomen of in de toekomst worden voorkomen.

Aarzel dus niet om contact op te nemen!

U komt er met de huisarts niet uit…

Vindt u dit lastig of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

Er zijn geen kosten aan verbonden.
U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website https://www.skge.nl/
De Klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris echt niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord